Actiunile de control ale politie locale pe liniile de circulatie rutieră in octombrie 2016

politia-locala

Actiunile de control ale Patrulei de Serviciu a Poliţiei Locale Oradea Oradea, desfasurate in perioada 01 octobrie-24 octombrie 2016 pentru monitorizarea aspectelor legate de respectarea legaliatatilor de ordine public şi protectia mediului, au fost intensificate in controlarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile H.C.L. 909 din 2009, privind Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Transportului Greu pe raza Municipiului Oradea.

In urma controalelor efectuate in circulatie au fost acordate 15 sanctiuni contraventionale in valoare de 6000 de lei. Mai amanuntit, au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale  conducătorilor auto care circulau pe raza Mun. Oradea, fără a deţine la bordul autovehiculului Autorizaţia de transport greu, exemplarul original valabil, iar 3 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.500 lei, pentru parcarea in locuri interzise.

Pe langa acestia, 3 conducatori au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 1.500 de lei pentru ca circulau cu autovehicule neechipate corespunzator pentru transportul de materiale ce prezentau posibilitatea de a cadea cu usurinta pe carosabil din lipsa unei prelate sau al unui oblon de inchidere in spate.

Politistii locali vor continua controalele si in perioada care urmeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 20