Acțiunile Poștei Germane scad surprinzător

50845897

Acțiunile Poștei Germane scad surprinzător
Analiștii vorbesc despre o prăbușire a acțiunilor Deutsche Post încă de săptămâna trecută. La începutul săptămânii apare însă o imagine diferită. Titlurile poștei sunt cu mult în spate față de alte companii membre DAX.

Săptămâna aceasta pe piața de capital un start șocant de slab al acțiunilor Deutsche Post a fost elementul central. Cu o scădere de 1,9% în timp ce documentele reprezintă marii perdanți din rândul companiilor DAX.

Datele economice slabe din China împing cursul. Astfel încearcă să ofere o explicație dealerul Andreas Lipkow de la Kliegel & Hafner. Producția industrială din Republica Populară a crescut în luna august cu 6,9%, la fel de lent ca în urmă cu șase ani.

Cu toate acestea, dezvoltarea este surprinzătoare – cei mai mulți analiști au emis o recomandare de cumpărare pentru ziare. Analiza Warburg Research a avut ca obiectiv de preț pentru Poșta Germană în jurul sumei de 32-30,5 euro pentru săptămâna trecută.

Motivul pentru această scădere surprinzătoare este aparent faptul că grupul logistic a prezentat rezultate surprinzător de puternice pentru al doilea trimestru, dar ținta de profit operațional a fost amânată pentru anul 2015.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Post-Aktie-verliert-ueberraschend-article13610606.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =