ACTIUNILE SKY

 

40205900-3-
Mogulul media Murdoch are în vedere fuziunea canalelor sale europene de televiziune cu plată. Cu toate acestea, discuțiile sunt încă într-un stadiu timpuriu. Cu toate acestea, potențialul acestei afaceri a oferit deja o stare de spirit bună printre acționarii Sky.

Mogulul media Rupert Murdoch vrea să creeze un grup de televiziune cu plată la nivel european. Radiodifuzorul britanic de televiziune cu plată, British Sky Broadcasting Group (BSkyB) a confirmat că poartă discuții cu privire la o posibilă preluare a radiodifuzorului de televiziune cu plată Sky Germania și Sky Italia cu compania lui Murdoch, 21 Century Fox. Aceste discuții sunt deocamdată la un stadiu incipient. Până în prezent nu există nici un acord cu privire la termenii înțelegerii, valoarea sau structura acesteia. De asemenea, nu este 100% sigur că se va ajunge la o tranzacție.

Compania lui Murdoch, 21 Century Fox deține 39% din BSkyB, 55% din postul de televiziune cu plată Sky München Germania și toate acțiunile Sky Italia. În cazul în care BSkyB ar prelua acțiunile Sky Germania grupul ar trebui să facă o ofertă pentru acționarii rămași.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Murdoch-bastelt-an-Pay-TV-Gigant-article12811651.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 57