Acțiunile Tesla căștigă valoare odată cu anunțul premierii lui Musk

Acțiunile Tesla au deschis cu 2,53% mai mult în tranzacționările de marți dimineață, pentru că sentimentele investitorilor s-au îmbunătățit semnificativ după ce producătorul auto cu sediul în California a lansat noi premii de performanță pe termen lung pentru CEO-ul Elon Musk. În afară de confirmarea obiectivului de a atinge o capitalizare de piață de 650 de miliarde de dolari devenind astfel una dintre cele mai valoroase companii din lume, producătorul de automobile electrice cu sediul în California a confirmat de asemenea că Elon Musk va continua să conducă compania pentru următorii zece ani.

Tesla a încheiat ziua precedentă într-o notă pozitivă, acțiunile producătorului auto având la închidere un avans de 0,44% și depășind pragul maxim al ultimilor trei luni. Acțiunile Tesla au continuat să crească pe măsură ce piețele s-au deschis marți, câștigând 2,53% în tranzacționarea de dimineață, pentru un preț-record de 360 de dolari.

În timp ce cauzele din spatele creșterii de preț ale TSLA de marți dimineața nu pot fi descrise cu exactitate, speculațiile se îndreaptă în direcția noilor bonusuri de performanță convenite cu Elon Musk pe termen lung. Acestea par să influențeze în mod pozitiv încrederea investitorilor iar și mai important este faptul că Musk va continua să conducă Tesla pentru următorul deceniu.

Chiar și cei mai dedicați critici ai companiei Tesla sunt de acord cu faptul că, creșterea explozivă a companiei și supraviețuirea ei de-a lungul anilor se datorează abilităților de conducere ale lui Elon Musk. Mulți au atras atenția asupra lor prin alimentarea zvonului potrivit că Musk ar avea intenția de a părăsi poziția de top management din cadrul companiei. Aceștia au primit o lovitură puternică atunci când producătorul auto a confirmat colaborarea cu CEO-ul său pentru încă un deceniu.

https://www.teslarati.com/tesla-stock-tsla-rises-elon-musks-new-performance-award-announced/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 28