Acțiunile Tesla cresc după ce un analist a catalogat Modelul 3 ca fiind “subestimat”

Ben Kallo, un analist de la firma Baird de pe Wall Street, a crescut prețul-țintă al acțiunilor Tesla (TSLA) la 411 dolari după ce a catalogat impactul lui Model 3 ca fiind “subestimat”.

Lumea se așteaptă la o cerere puternică pentru Model 3, iar piața totală este puternic subestimată, cererea se va transforma treptat într-un fenomen global, a scris Kallo într-o notă pentru presă. Tesla rămâne una dintre principalele alegeri pentru anul 2017 și prețul țintă va fi crescut pe măsură ce analiștii cred tot mai mult că o lansare de succes pentru Model 3 va “infecta” mult mai multă lume decât ne așteptăm, iar acest lucru va avea un efect exploziv asupra acțiunilor Tesla.

Prețul țintă al lui Kallo, de 411 dolari, este un spor semnificativ față de ținta anterioară de 368 dolari pentru această companie producătoare de vehicule electrice, deci o creștere de 15%. În plus, Kallo a citat din cifrele Tesla faptul că, comenzile nete de Model 3 au crescut cu o rată de 1800 pe zi de la evenimentul de lansare de la sfârșitul lunii iulie.

Analiștii cred în continuare că Tesla Energy este subapreciată de investitori și cred că segmentul ar putea fi de importanță majoră pe termen lung pentru industria auto. TSLA a deschis la prețul de 365 dolari, deci o creștere de 2% față 357,72 dolari. Model 3 are un efect clar asupra acțiunilor companiei și asupra evoluției lor din această vară.

http://www.teslarati.com/tesla-model-3-underestimated/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 33