Acțiunile Tesla urcă din nou cu câteva procente

La începutul săptămânii trecute compania Tesla Inc. (TSLA pe bursa NASDAQ) a surprins pe toată lumea, depășind așteptările și înregistrând o creștere de curs cu șase procente în timpul unei singure zile de tranzacționare. În timp ce motivele din spatele acestei creșteri rămân necunoscute, speculațiile apărute printre fanii brandului spun că de vină sunt părerile pozitive apărute față de ultimul și cel mai așteptat vehicul al companiei, Model 3, care a ajutat la îmbunătățirea stării de spirit a investitorilor. Această săptămână se pare că ceva similar se va întâmpla curând, iar acțiunile producătorului de automobile electrice cu sediul în California au câștigat peste două procente în tranzacționarea de dimineață.

În timp ce acțiunile Tesla au închis tranzacționarea la 336.22$ vinerea trecută, investitorii s-au aruncat marți în tranzacționare cu entuziasm și o atitudine pozitivă. Până marți la ora 10:20, acțiunile TSLA au depășit bariera de 343.00$, deci o creștere de 2,02 procente față de prețul de închidere de vineri.

La fel ca și creșterea de șase procente de săptămâna trecută, cea mai recentă creștere de curs pare să fie determinată de impulsul de care producătorul californian de mașini electrice se bucură cu privire la părerile bune asupra celui mai recent model lansat de companie, Model 3, care a fost prezentat recent în showroom-uri din Los Angeles și San Francisco. Cumpărătorii interesați au format pur și simplu cozi în fața magazinelor Tesla pentru a beneficia de o șansă de a experimenta acest automobil electric revoluționar.

În afară de asta, camionul comercial al companiei, Tesla Semi, se bucură de asemenea de foarte mult interes, nu doar din partea companiilor din Statele Unite dar și din alte țări. Pe parcursul ultimei săptămâni, au început să sosească rapoarte cu privire la faptul că Poșta Norvegiană a emis o comandă pentru acest nou camion electric. Chiar mai recent, o firmă de management deșeuri cu sediul în Emiratele Arabe Unite a dezvăluit că a comandat 50 de astfel de camioane imediat după ce modelul a fost prezentat anul trecut.

Tesla stock (TSLA) rallies again amid successful Model 3 store debut and more Semi truck orders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 63 =