Activitatea industrială a Chinei a crescut în luna Iunie

_75732644_457345361

Activitatea industrială a Chinei a crescut în luna Iunie
Activitatea indusrială a Chinei a crescut în luna iunie, a arătat o inspecție inițiată de HSBC, un semn ca economia sa beneficiază de mișcările recente de stimulare. Indicele managerilor băncii de cumpărare “(PMI), a crescut la 50,8 in iunie, de la 49,4 în luna mai.

China a luat diferite măsuri în ultimele luni, inclusiv reducerea impozitelor pentru firmele mici, pentru a ajuta la creșterea economiei. Analistii spun ca cea mai recentă constatare HSBC PMI , care măsoară activitatea în fabrici mai mici, a arătat că măsurile au început să aibă un impact asupra creșterii economice. După ani de expansiune puternică, China a înregistrat în ultimii ani, rate de creștere lentă, în mare parte din cauza unei încetiniri a cererii pentru exporturile de pe piețele cheie.

Economia Chinei a crescut cu 7,4% în perioada ianuarie-martie, în scădere de la 7,7% cu un an în urmă. Ca urmare, China a luat măsuri pentru a încerca să susțină rata de creștere ridicată, de asemenea, pentru a stimula cererea internă să reechilibreze economia.
În aprilie, guvernul a anuntat ca va reduce impozitele pe întreprinderile mici și accelera construirea de linii de cale ferată in țară.
http://www.bbc.com/news/business-27970461

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3