Activitati pentru copii in cadrul Targului de Pasti

În cadrul Târgului de Paști organizat de Primăria Oradea prin Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR), Consiliul Județean Bihor va coordona câteva programe artistice dedicate copiilor.

Astfel, pe 12 aprilie, ora 15:00, se va organiza la Căsuța “Țara Beiușului” un atelier de încondeiat ouă, iar de la ora 16:00, tot la Căsuța “Țara Beiușului” va avea loc o demonstrație de bătut toaca. Participarea copiilor e gratuită.

Tot miercuri, 12 aprilie, de la ora 17:00, trupa Lilliput va susține, în limba maghiară, spectacolul intitulat „Copacul care se înalță până la cer” (Az égig érő fa).
Joi, 13 aprilie, de la ora 17:00, trupa Arcadia va pune în scenă spectacolul „Povești populare rusești”. Accesul copiilor și al părinților este gratuit. Sâmbătă, 15 aprilie, Asociația pentru elevi Oradea organizează în Piața Unirii un concurs initulat “Concursul oului uriaș de Paște”.

În cadrul concursului vor concura între ele școlile orădene, participanții fiind elevi atât din școlile românești, cât și din cele maghiare. Mărimea oului trebuie să fie de minimum 1 m lungime și 70 cm lățime.Taxa de înscriere la concurs este de 20 lei/clasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =