ACTRITE CU BANI

angelina-jolieCele mai bine plătite actriţe de la Hollywood

 Pe primul loc se situează Angelina Jolie cu 33 de milioande de dolari. Chiar dacă în ultima perioadă a absentat din industria filmului din cauza unor probleme de sănătate, s-a întors cu forţe proaspete pentru a juca în filmul “Meleficent”.

Jennifer Lawerence câştigă 26 de milioane de dolari. Chiar dacă pentru prima parte a filmului “Hunger Games” a primit sub 1 milion de dolari, Lionsgate au fost dispuşi să plătească mult mai mult pentru a o păstra şi în cea de-a 2-a parte.

Kristen Stewart se situează pe locul trei cu 22 de milioane de dolari. Banii câştigaţi din seriile “The Twilight” încă continuă să apară.

Jennifer Aniston – 20 de milioane de dolari. Cu banii câştigaţi din serialul “Friends”, actriţa nu ar mai fi nevoită să lucreze nici o zi.

Emma Stone de când a dat lovitura cu filmul “Superbad” este una dintre cele mai de succes actriţe de la Hollywood, câştigând 16 milioane de dolari.

Charlize Theron – 15 milioane de dolari.

Sandara Bullock – 14 milioane de dolari. Chiar dacă a luat o pauză, este încă una dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood.

Natalie Portman – 14 milioande de dolari.

Mila Kunis a debutat în serialul “That 70 Show” şi o putem recunoaşte şi din serialul “Family Guy”, interpretând rolul lui Meg. Acum câştigă 14 milioane de dolari.

Julia Roberts nu mai este atât de căutată ca şi în trecut, dar are încă ocazia să aleagă filmele în care doreşte să joace, pentru suma de 11 milioane de dolari.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =