Acum si-n Romania, chiar la Oradea, cea mai moderna forma de plata la evenimentul DAS FEST

Snapshot 2014-09-10 17-05-41

De mai multi ani, 15-16 chiar, merg la un targ de specialitate in Munchen, tocmai de Oktoberfest.Interesul major pe care il am de fiecare data ca si om de afaceri este cum de functioneaza asa de ireprosabil, masinaria de servit milioane de carnati si bere in nebunia anuala care se intimpla acolo si pentru care japonezii se planifica sa vina cu doi, trei ani inainte. Desigur ca practica si istoricul de sute de ani ai manifestarii au dat solutia-JETONUL si pretul unic.

image003

Prima oara am intrebat o nemtoaica generoasa in piept si cu 12 halbe in fata, de ce asa?

-raspunsul a fost sec-banii sunt murdari si cei care servesc nu trebuie sa ii atinga.

Aparent e o gluma , dar e o metoda extrem de pragmatica pentru fluidizarea vanzarilor si simplitatea servirii a mii de oameni in suprafete limitate si intr-un timp sub presiune.

Acest sistem este adus si va fi practicat cu succes si in Romania, de catre Ramada Oradea in cadrul manifestarii anuale similare bavarezilor, DAS FEST.

Snapshot 2014-09-10 17-13-58

Incepind de maine 12 septembrie, nu oktombrie-:), parcarea hotelului va abunda din nou de expierente culinare si muzicale specifice, dar in formatul unui business organizatoric tipic german si de luat in considerare de noi toti la toate manifestarile cu public numeros.

Dupa zambet aveti programul si detaliile manifestarii.

———————————————————————————————————————————————-

regular_smile………vorbind cu patronii de la RAMADA despre scotieni, mai raruti, dar draguti….

Scotianul impreuna cu fiul de 10 ani trec pe langa o piata agroalimentara. Fiul vede pe o taraba pepeni si-l roaga pe tata sa-i cumpere unul.

Dupa indelungi rugaminti, tatal se indura si-i cumpara o feliuta.

Dupa 15 ani, acelasi tata impreuna cu fiul, trec pe langa aceeasi piata, unde fiul vede o taraba cu bere la halba si-i spune tatalui:

– Nu dai si tu o bere?

– Esti nebun? Bere dupa pepene?

————————————————————————————————————————————————-

Snapshot 2014-09-10 17-11-09

Jetoane pentru carnati bere si multe altele la editia cu numarul cinci al oktoberfest-ului oradean de la Ramada Oradea denumit DAS FEST.

Mai jos detaliile evenimentului intocmai cum ne-au transmis organizatorii, RAMADA ORADEA.

Ramada Oradea organizeaza pentru al cincilea an consecutiv tradiionalul festin bavarez Das Fest. Pe lânga savuroasele mâncaruri si sortimente de bere nemeti, importate special din Austria pentru acest eveniment, organizatorii au pregatit o mulime de surprize, atât pentru cei mari, cât si pentru cei mici. Tonul distractiei va fi dat de Gastein, deja celebra trupa austriaca, importata de asemenea pentru Das Fest-ul oradean.

Snapshot 2014-09-10 17-12-13

Evenimentul se va întinde pe 3 zile si va ocupa generoasa parcare a hotelului Ramada, unde organizatorii vor amenaja un cort de peste 600 mp, echipat pentru prima data cu 6 baruri si deservit de o suita de ospatari costumati în tinute bavareze autentice. Pentru a raspunde tuturor exigentelor culinare, organizatorii au pregatit doua tipuri de meniu: un meniu pentru cort si un meniu À la Carte, pentru restaurantul The Hub. Selectia de mâncaruri si sortimente de bauturi este impresionanta, începând cu bere nefiltrata, Jagermaister, vin fiert, continuând cu cârnati fara gluten si aditivi, leberkase, ciolan de porc, snitel vienez, sauerkraut, coaste de porc marinate la grill si încheind cu strudel de mere cu sos de vanilie si kaiserschmarren, care fac deliciul în rândul tot mai marii mase a cunoscatorilor din Romania, dar mai ales din Oradea.

s_o10_RTR38A2C

Si în acest an oradenii vor avea posibilitatea sa câtige la tombola Das Fest premii oferite de partenerii evenimentului si de Ramada Oradea prin restaurantul The HUB si Riserva SPA – primul Wine Spa din România, care se va lansa la începutul lunii octombrie. Amatorii de suveniruri vor putea sa îsi faca poze în amplasamentele tematice si vor avea ocazia sa cumpere haine tradiionale bavareze, dar si tradiionalele inimioare de turta dulce si mere glazurate. Pentru cei mici, Ramada Oradea a pregatit un playground special, cu doua tobogane gonflabile uriase unde în intervalul de Happy Hour copiii parintilor participanti la festival se vor putea juca gratuit.

Snapshot 2014-09-10 17-37-00 Snapshot 2014-09-10 17-37-00

 

Cu ocazia Das Fest Ramada Oradea confirma promisiunea de a se implica în susinerea comunitaii locale, demarând o campanie de ajutorare a copiilor abandonai în spitale i orfelinate sprijinând fundaia AMIA alaturi de Clubul Rotary Oradea. În acest sens, toate persoanele care doresc sa se implice în acest demers sunt binevenite sa doneze orice fel de bunuri la receptia hotelului sau în locurile special amenajate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 91 =