Adele anulează un foc de artificii de la un concert, după ce un fragment i-a intrat în ochi fiului ei la o repetiție

Adele a decis să anuleze focul de artificii de la concertul ei live din orașul australian Perth după ce unele fragmente i-au intrat în ochi fiului ei Angelo în timpul unei probe de sunet, relatează huffingtonpost.co.uk.

Cântăreața de 28 de ani intenționa să-și încheie concertul cu un foc de artificii, pe acordurile cântecului “Set Fire To The Rain”, dar le-a explicat fanilor că spectacolul pirotehnic a fost anulat în ultima clipă.

“Până aseară, aveam un foc de artificii pentru voi. Fiul meu (Angelo James Konecki) urmărea proba de sunet în mulțime și un mic fragment i-a intrat în ochi, nu era mare (…) dar i-a intrat în ochi și a fost foarte supărat, așa că am scăpat de artificii”, le-a spus Adele fanilor de pe Domain Stadium la 28 februarie.

După aceea însă, Adele a făcut un sondaj instant privind eventuala utilizare a focurilor de artificii la viitoarele concerte.

“Vreau să aud urale pentru artificii dacă le vreți. Sau huiduiți dacă nu vreți ca rahaturile alea să vă intre în ochi”, a spus cântăreața.

După ce în public s-au auzit urale, ea a afirmat: “OK, vom avea artificii data viitoare”.

Adele va mai concerta în Noua Zeelandă înainte de a-și încheia turneul pe stadionul Wembley, în iunie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 27