Adidas ca și campioană mondială

49622698

Adidas ca și campioană mondială
La scurtă vreme înainte de începerea etapei eliminatorii de la Cupa Mondială din Brazilia, producătorul german sport Adidas alege să se intituleze Campion Mondial la Fotbal. Concurentul Nike are un dezavantaj.

În timpul Cupei Mondiale din Brazilia, Adidas a apelat la fotbal pentru a ajunge campion în vânzări. Directorul executiv Herbert Hainer a declarat că obiectivul lor de vânzări este de două miliarde de euro doar pentru categeoria fotbal pentru anul 2014. Suma ar putea fi chiar ușor ridicată. Cu acest obiectiv producătorul german va rămâne numărul unu în acest an, în fața rivalului Nike pentru cel mai popular sport.

Adidas este sponsorul oficial al Cupei Mondiale și are din nouă echipe, încă șapte în cursă, inclusiv Germania și Argentina. Campionii en-titre și europeni Spania au dezamăgit, dar cu toate acestea situația se prezintă pozitivă pentru Adidas. În tricourile Nike aleargă, de asemenea, șapte echipe după cele trei eliminate, inclusiv Anglia.

Rivalul de o viață din SUA conduce la vânzări totale în clasamentul mondial. În timp ce Nike a învârtit anul trecut aproximativ 18,6 miliarde de euro, Adidas a ajuns doar la 14,5 miliarde. În anul curent Hainer a emis un obiectiv de până la 15,7 miliarde de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Adidas-sieht-sich-als-Fussball-Weltmeister-article13086391.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =