Adidas extinde cooperarea cu Zalando

54a7298a5af2666e37df5a8ffc2921db

La Adidas comerțul online este în floare. Concernul producător de articole sportive și-a majorat în acest an vânzările în comparație cu anul trecut cu peste 40%. Prin intermediul comerțului online pe viitor se vor câștiga miliarde. Anul acesta vânzările au crescut în comparație cu 2014 cu 40%, la un volum total de 600 de milioane de euro, raportează Frankfurter Allgemeine Zeitung, citând producătorul de articole sportive.

În consecință compania își păstrează prognoza ca până în anul 2020 să vândă prin intermediul platformei online mărfuri în valoare de peste două miliarde de euro. Zonele cele mai importante acoperite de afacerile pe internet sunt America de Nord, Europa de Vest, în special Germania și Marea Britanie, dar și Japonia sau China.

Potrivit ziarului Adidas extinde colaborarea cu partenerii comerciali, asupra cărora cade o parte tot mai importantă din vânzările înregistrate de companie. Astfel comerciantul online Zalando are acces direct la sortimente.
La o cerere neașteptat de mare, pantofii sport pot fi livrați direct din depozitul central din Osnabrück. Proiectul pilot va fi extins și pe alte piețe în cazul în care va avea succes, raportează ziarul citând directorul de vânzări, Roland Auschel.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Adidas-baut-Kooperation-mit-Zalando-aus-article16469746.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 29