Adidas promite multe

RTR3NCJAÎngrijorări de conjunctură în China? Nu pentru Adidas. Șeful concernului german cu trei linii aduce în fața investitorilor un nou record. Adidas estimează o creștere în vânzări și profituri.

Concernul de articole sportive Adidas a vândut anul trecut în China mai mult ca niciodată. În China pentru anul 2015 va fi înregistrat un record de vânzări de peste două miliarde de euro, promite șeful Adidas, Herbert Hainer. Cifrele corespunzătoare vor sosi la câteva săptămâni după trecerea în noul an. Publicarea rezultatelor pentru anul 2015 este planificată pentru data de 3 martie.

China este astfel a doua cea mai importantă piață după SUA și asta în ciuda problemelor economice, spune Hainer pentru Süddeutschen Zeitung. Problemele din China nu au afectat atât de mult activitatea Adidas, subliniază Președintele Consiliului de Administrație a companiei membre DAX. Cu produsele acestei companii, clienții pot să își asigure un anumit status cu bani relativ puțini, aspect de care brandul poate profita, comentează Hainer.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Adidas-verspricht-Grosses-article16684111.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 50