Adidas versus Nike pe gheață

RTX1AA6P

Adidas versus Nike pe gheață

Adidas a rămas în urma Nike în ultimii ani pe piața nord-americană, în ciuda sponsorizărilor din partea NBA. O afacere de pe gheață ar trebui să schimbe însă această situație.

Cel mai mare producător de articole sportive din Europa va deveni din sezonul 2017-2018 furnizor al ligii profesioniste NHL de hochei pe gheață. Asta a anunțat concernul DAX și reprezentanții ligii sportive americane. Contractul ar trebui să se desfășoare pe durata a peste șapte ani.

Adidas livrează tricouri și articole de merchandising și înlocuiește astfel propria filială Reebok, care a avut de multă vreme drepturile de sponsorizare. Cât primește Adidas pentru această afacere, nu se știe.

Adidas vrea să își extindă prezența în SUA prin competiția cheie NHL și de aceea dorește să își redistribuie resursele, potrivit comunicatului de presă. De asemenea, directorul executiv pentru America de Nord, Mark King, a declarat că acesta este doar începutul.

Adidas încearcă să recupereze terenul pierdut în America de Nord. Nike și Under Armour sunt în prezent lideri de piață pe piața din SUA, cea mai mare piață din lume pentru articole sportive.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Adidas-jagt-Nike-auf-dem-Eis-article15939171.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =