Adidas vrea să facă tricourile DFB în Germania

50894178

Adidas vrea să facă tricourile DFB în Germania

Producătorul de articole sportive își produce de multă vreme tricourile aproape exclusiv în Orientul Îndepărtat. Salariile în creștere și cerințele mai mari de mediu din China îndeamnă însă la schimbare.

Producătorul de articole sportive, Adidas, vrea ca tricourile purtate de echipa națională de fotbal a Germaniei să fie produse chiar acasă și nu peste hotare. Șeful Adidas, Herbert Hainer, a spus pentru ziarul Sport Bild că se lucrează sub o mare presiune pentru a automatiza și mai mult producția de tricouri. Atunci acestea se vor putea produce și în Germania. Obiectivul lor este de a scoate pe piață tricouri ale naționalei de fotbal a Germaniei pe care să scrie “Made in Germany”.

Un purtător de cuvânt al companiei a vorbit în Herzogenaurach despre un obiectiv pe termen lung și a anunțat primul proiect pilot pentru automatizarea producției în anul care vine.

Obiectivul este de a produce în Germania în anul 2017 sau 2018 tricouri cu naționala de fotbal a Germaniei. Unde exact, asta încă nu se știe. Următorul campionat mondial de fotbal va avea loc în anul 2018 în Rusia.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Adidas-will-DFB-Trikot-Made-in-Germany-article16045496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2