ADIO, DAR RAMIN

7-Mant. AAFR Claudiu Szabó EFIAP (Oradea) - Piramidele copyBIHORUL PITORESC

Manifestarea organizata de EUROFOTOART  cu denumirea din titlu, si-a desemnat castigatorii, unul dintre acestia fiiind si autorul imaginii de mai sus. Dar detalii si alte imagini vedeti aici.

ADIO DAR RAMIN CU TINE

Un comunicat al Primăriei, ne anunta ca asocierea firmelor Selina şi Drumuri Bihor a câştigat licitaţia pentru întreţinerea drumurilor de pe malul stâng al Crişului Repede pentru suma de 45,1 milioane lei. Întreţinerea carosabilului pe malul drept al râului a revenit asocierilor de firme Drumuri Orăşeneşti, Gauss Topo şi Ritmoteh pentru suma de 44,7 milioane lei.Pana acum de aceasta activitate se ocupa doar firma SELINA care spune adio exclusivitatii dar ramine cu noi.

LOTUS CU CARIERE

Târgul de Cariere, este cea mai mare reţea de profil din România, care, vineri, 11 octombrie, între orele 11 şi 19, la Lotus Center organizeaza în colaborare cu firma orădeană Active Job Consulting, specializată în resurse umane un nou eveniment dedicat ofertelor de angajare.  “Am remarcat că tot mai mulţi orădeni (25%, la ediţia anterioară) participă la evenimentele noastre, chiar dacă au un loc de muncă în momentul desfăşurării lor”, ne spun organizatoriiin comunicat.”Participarea la aceste evenimente este gratuită, iar în cadrul lor, participanţii vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii, dar şi discuţii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personală şi multe altele. Toate aceste informaţii sunt oferite de traineri instruiţi sau de companiile care doresc să susţină traininguri în cadrul Atelierului de Cariere”, spune comunicatul.

ACTIUNEA DSP

În luna trecuta, inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Oradea au intreprins 1076 acţiuni de control vizand condițiile igienico-sanitare din unităţile economico-sociale. Comunicatul DSP din 7 octombrie, arata ca au fost date doar două amenzi și câteva avertismente, dar conducerea DSP avertizează că astfel de vedificări vor continua. In consecinta prevederea este cea mai buna solutie in acest sens.

BANII PRIMARIEI

Primăria Oradea a încasat în primele nouă luni din acest an 76,2 mil. lei (peste 17 mil. euro) din colectarea de taxe şi impozite locale, cu mai mult 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.Aceste lichiditati acopera nevoile curente de plati dar si reduc necesitatea expunerii la credite bancare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 88