ADIO MEDICI ADV

  • File photo of a Chinese national flag fluttering in front of a GlaxoSmithKline (GSK) office building in ShanghaiADIO MEDICILOR ADVERTISERI
  • Medicii și concernele

Când doctorii fac publicitate corporațiilor, ceva este greșit. Așa declară GlaxoSmithKline, unul dintre cei mai mari producători de produse farmaceutice. El nu mai vrea să îi plătească pe medici, dar nu neapărat din pur idealism. Ci mai degrabă ca rezultat al unui caz de corupție în China.

Este o mișcare care ar putea anunța sfârșitul unei practici discutabile în industria farmaceutică. Producătorul britanic de medicamente, GlaxoSmithKline (GSK) a anunțat că pe viitor nu va mai plăti medici pentru a-și promova produsele. Potrivit informațiilor de la Financial Times și New York Times, grupul nu va mai finanța conferințe medicale și călătorii pentru medici. În total este vorba de până la 50 milioane de lire sterline pe an. Modificările nu vor avea loc imediat ci urmează a fi implementat până în anul 2016.

În plus, conform planului, compania farmaceutică își va regândi strategia de vânzări. Până în prezent compania a plătit medicilor bonus-uri, proporțional cu numărul de prescrieri ale medicilor pentru medicamentele GSK. În viitor, grupul își propune să recompenseze eforturile medicilor care duc la o îngrijire mai bună pentru pacienți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 28