Aeroportul de la Mannheim primește doar un patru

mannheim-flughafen

Aeroportul de la Mannheim primește doar un patru

În general aeroporturile germane sunt sigure. Asta confirmă asociația din industrie, Cockpit. Dar pentru fiecare din ele se poate și mai bine. Două aeroporturi sunt însă sub acest nivel și un fost aeroport cu probleme este acum printre cei mai buni.

Aeroporturile de la Mannheim și Lübeck prezintă neajunsuri semnificative, potrivit unui studiu de siguranță a asociației sindicale a piloților, Cockpit (VC). La ambele aeroporturi lipsesc de la zonele de start și aterizare zonele de ieșire, după cum anunță Cockpit. Aceste zone au rolul ca în cazul unei răsuciri a aparatului de zbor, acesta să fie frânat pe parcursul pistei. Cu toate acestea, construcția generală a acestor aeroporturi este una satisfăcătoare, spune autorul studiului și căpitan de zbor, Wolfgang Starke. Mannheim primește o notă finală de 3,6.

Exemple pozitive sunt în cazul aeroporturilor de la Frankfurt, München, Berlin-Schönefeld și Leipzig, care se numără printre cele mai sigure aeroporturi din Germania, cu o notă finală de 1,6.

Asociația Aeroporturilor, ADV, a lăudat metoda cuprinzătoare de clasificare a celor de la VC. Perspectiva piloților în chestionarele de securitate sunt prezentate clar și cuprinzător, spune expertul ADV, Michael Büsing, la Berlin.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Airport-Mannheim-bekommt-nur-eine-Vier-article15839796.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =