AEROPORTUL DIN BERLIN VA COSTA MAI MULT DECAT S-A ESTIMAT

BER2

Firmele de construcții vor mai mulți bani
Companiile de construcții ce lucrează la aeroportul de la Berlin au cerut cu 1,4 miliarde de euro mai mult decât s-a planificat anterior. Costurile au fost socotite atent încă de la început. Revendicările suplimentare ar putea să depășească, evident, bugetul actual.

În timpul construcției noului aeroport din capitala germană Berlin au fost depuse, încă de la începerea construcției acestuia în anul 2006, numeroase cereri suplimentare de finanțare din partea companiile constructoare. Acest lucru reiese dintr-un răspuns al guvernului federal la o cerere din partea Partidului Verde din Bundestag pentru revista Der Spiegel. A rămas însă neclar dacă bugetul actual va fi aruncat în aer de cererile anterioare de 4,3 miliarde de euro.

Din cererile suplimentare, aproximativ 995 milioane de euro au fost deja reglementate, alte 1600 de cereri în valoare totală de 452 milioane de euro ar fi încă în curs de examinare, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului. Aceste cifre, au fost, de asemenea, menționate în răspunsul Ministerului Federal al Economiei. Aceste suplimente sunt efectuate pe tot parcursul perioadei de construcție din 2006, spune Kunkel.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BER-Baufirmen-wollen-mehr-Geld-article12986646.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 8