Aeroportul Oradea va avea o noua ruta de zbor, Oradea-Londra

Joi 23 februarie,compania aeriana nr.1 in Europa Ryanair, a anuntat ca va opera o noua ruta incepand din octombrie, de la Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale.

Ryanair a sărbătorit noua rută Oradea – Londra Stansted prin scoaterea la vânzare a locurilor, la preț promoțional, din Oradea, începând de la doar 14.99€ pentru călătorii către Barcelona și Milano în aprilie și mai 2017. Aceste locuri, la tarif promoțional, sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com până la miezul nopții, Luni, 27 februarie.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat: “Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp. Clienții transilvăneni și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.

Pentru a sărbători noua noastră rută din Oradea către Londra Stansted, scoatem la vânzare locuri la tarif promoțional, din Oradea, către Barcelona și Milano, de la doar 14.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni, 27 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2