AFACEREA LUI GICA

gica-popescu-hotel-bucurestiAFACEREA LUI GICA

                           Dupa cateva esecuri in afaceri imobiliare, fostul fotbalist Gica Popescu insotit de Miodrag Belodedici, Ilie Dumitrescu, Cristian Bivolaru şi Emeric Ienei, marti,a avut o întâlnire cu membrii afiliaţi la FRF din judeţele Bihor şi Sălaj, a şaptea intilnire a  principalului favorit la şefia FRF in cadrul turneului sau  său electoral, cu vizite în toate judeţele până în 5 martie.

                            Bihorul a fost reprezentat de oficiali ai FC Bihor, AJF Bihor, LPS Bihorul şi CS Oşorhei, cărora Popescu le-a prezentat programul „E timpul! Respect, România!”, pe baza căruia vrea să conducă FRF.

Emeric Ienei a spus  „Şi acum opt ani l-am susţinut. Îl susţin mai departe. Gică Popescu merită să fie preşedintele FRF şi să conducă împreună cu staff-ul său. Unul care vine din fotbal, nu de lângă fotbal. Pe Gică îl recomandă proiectul extraordinar pe care îl are. Sunt convins că va fi un luptător, aşa cum a fost şi ca jucător”. Voi ce ziceti?

Gica Popescu a spus asa „Ceea ce dorim este binele fotbalului. Doresc ca începând cu 6 martie, dacă voi fi ales, fotbalul să aibă parte de o transformare radicală. Ştim care sunt problemele cluburilor, ale compartimentului juvenil şi cele ale fotbalului românesc în general. Am fost şi în judeţe în care avem doi electori, în altele în care sunt 13, noi vom merge peste tot din respect pentru aceşti oameni. Ne interesează fiecare zonă în parte. De felul meu nu sunt ranchiunos şi orice persoană care poate ajuta fotbalul românesc este binevenită alături de noi. De asemenea, nu voi ezita să iau lucrurile bune din programele celorlalţi contracandidaţi”.Voi ce ziceti?

———————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile     Furnicile joaca fotbal cu elefantii. Atacantul echipe furnicilor incearca sa dribleze un aparator advers cand acesta din greseala cade pe ea si omoara furnica pe loc. Arbitrul se duce la el si ii zice:
– Acesta nu e deloc fair play, sa omori jucatorul advers!
La care elefantul:
– Eu am incercat doar sa-i pun piedica!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 86