AFACERI COMBINATE

DSCF1705AFACERI COMBINATE

Ieri,marti, Consiliul Local Oradea a aprobat, proiectul propus de OTL pentru a oferi abonamente combinate, la preţ redus, locuitorilor comunelor Sânmartin şi Borş, documente valabile atât pentru cursele între localităţi lor şi Oradea cât şi pentru transportul prin oraş.”Este o formă de ajutor oferită celor care lucrează în Oradea. Dacă până acum, aceştia plăteau circa 140 de lei pentru un abonament pe toate liniile în oraş şi pentru un abonament până aici, de acum vor plăti doar 110 lei”.

Noul tip de abonament, cu “tarif combinat”, pentru navetiştii din comunele Borş şi Sânmartin, unde societatea de transport în comun a devenit operator începând din 1 ianuarie 2014, ca urmare a intrării acestora în Asociaţia de Dezvoltare Interregională Transregio va  avea, tariful unic de 110 lei, la fel şi cele valabile în satele Sântion şi Borş din comuna Borş.

În schimb, abonamentele cu tarif combinat pentru locuitorii din Santăul Mic şi Santănul Mare vor costa 125 de lei.Prin urmare dacă aleg abonamentele combinate, navetiştii pot profita de discounturi între 17 şi 45 de lei, în funcţie de localitatea de unde vin. Potrivit directorului OTL, circa 1.200 de locuitori ai comunei Sânmartin, respectiv 250 de locuitori ai comunei Borş au deja abonamente la OTL, facilitate de care evident se pot bucura toti angajatii multinationalelor de pe Calea Borsului.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile…desigur despre navetisti…..

Politia din ORADEA  primeste informatia ca va urma un atac terorist in trenul de naveta ORADEA -SALONTA.Cativa politisti se infiltreaza printre navetisti.Printre ei era si Drojdiut serg.maj.Fiecare politist isi ia vagonul in primire si-l ia la purecat.
Intr-un tarziu Drojdiut, pune mana pe terorist care recunoaste ca voia sa arunce trenul in aer ,sa intre in atentia Alqaeda.
Teroristul il intreaba pe Drojdiut.
-De unde ai stiut ca eu sunt suspectul?
-Ba tembelule,din cate vagoane are trenul,toti merg cu nasul numai tu ca prostu,ti-ai luat bilet.normal ca mi-a sarit in ochi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 27