Afaceri tot mai bune cu biciclete

imago58520530h

Industria transportului pe două roți este dinamică și crește. Tot mai mulți fondatori de noi companii intră pe această scenă. Dar numai câteva concepte de afaceri se vor putea menține pe piață, pentru că nimeni nu poate supraviețui doar cu idei.

Industria de biciclete din Germania o duce tot mai bine: potrivit Asociației Industriale pe Două Roți (ZIV), vânzările de bicilete și biciclete electrice au crescut în 2015 cu 12% în comparație cu anul precedent, pentru un total de 2,42 miliarde de euro. Creșterea a atras tot mai mulți fondatori de companii și start-up-uri. Există o creștere atât în privința constructorilor cât și a colecționarilor, spune purtătorul de cuvânt al ZIV, David Eisenberger.

Sunt create, de asemenea, noi concepte de afaceri, o mulțime. Dar numai câteva dintre acestea se vor putea menține pe piață pe perioade mai lungi de timp. Cifrele exacte nu au fost făcute publice, spune Eisenberger anterior târgului Eurobike care va avea loc între 31 august și 4 septembrie în Friedrichshafen am Bodensee.

El a estimat numărul fondatorilor care au parte și de succes undeva la cinci procente din totalul pieței. El a mai dăugat că este vorba despre un domeniu redus ca acoperire, dar are succes din punct de vedere comercial. Dar numai câteva dintre afacerile nou fondate se bucură de o popularitate ieșită din comun sau de perspective reale de dezvoltare pentru viitor. Acest lucru se datorează, printre altele, faptului că multor fondatori le lipsește îndemânarea antreprenorială. Un produs și o idee bună sunt de cele mai multe ori insuficiente, spune Eisenberger.

Într-un mod similar expertul în domeniu, George Pascal, argumentează că pe piața bicicletelor electrice majoritatea înființărilor noi de firme nu au parte de succes. George Pascal este administrator al agenției ITMS, el lucrând anterior ca administrator timp de mai mulți ani la producătorul de biciclete electrice JD Europe Components. Majoritatea numelor noi dispar din peisaj sau joacă pe piață doar un rol minor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/wirtschaft_startupnews/Fahrradmarkt-lockt-zahlreiche-Start-ups-article18515166.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 73