Agenția de rețele speră la rezultate de miliarde

18258892

Agenția de rețele speră la rezultate de miliarde

Acesta ar pute vărsa din nou miliarde în buzunarele federației. Agenția Federală a Rețelelor va vinde din nou frecvențe pentru rețelele mobile prin intermediul unei licitații. Banii vor fi investiți din nou de stat într-un proiect important de infrastructură.

Agenția Federală a Rețelelor dă startul unei licitații de miliarde privind frecvențe mobile, la începutul anului 2015. Vânzarea se va face conform planului în al doilea trimestru. Pe scenă, au anunțat autoritățile de la Bonn. Licitația ar trebui să se concentreze pe cele mai bune practici, după cum s-a desfășurat ultima dată în anul 2010. Companiile germane de telecomunicații mobile ar trebui să aibe cheltuieli mari, dintr-un raport al Agenției se arată că la sumele minime licitate pentru frecvențe se pot aduna aproximativ 1,4 miliarde de euro.

La licitația ce a avut loc cu patru ani în urmă, Deutsche Telekom, Vodafone și operatorii ce între timp au fuzionat E-Plus și O2 au adunat împreună aproximativ 4,4 miliarde de euro. Legendară este operațiune UMTS, de la începutul mileniului, care a adus peste 50 de miliarde de euro în buzunarele statului. Companiile au timp până pe data de 26 noiembrie pentru un aviz privind calendarul recomandat de către autoritatea de supraveghere.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Netzagentur-hofft-auf-Milliardenerloese-article13829856.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 28