Air Berlin taie alte 300 de locuri

imago58461026h

Air Berlin taie alte 300 de locuri
A doua cea mai mare linie aeriană din Germania este în continuare pe drumul către economisire. Deoarece măsurile afectate până în prezent nu au un efect semnificativ, acum se taie și mai multe poziții în cadrul Air Berlin. Șeful companiei aeriene vede cea mai mare problemă din cadrul restructurării, dar care este în altă parte.

Compania aeriană Air Berlin, lovită de probleme, reduce alte 200 de locuri de muncă în cadrul programului său de austeritate. Șeful companiei aeriene Wolfgang Prock-Schauer a anunțat că această ajustare selectivă a personalului administrativ și de la sol, după cum apare într-un ziar intern destinat angajaților.

Din punctul actual de vedere, în anul 2015 nu ar mai trebui să existe reduceri ulterioare de personal. Air Berlin a eliminat deja 900 de locuri de muncă în ultimele luni. Prock-Schauer trebuie să recunoască că în ciuda eforturilor de până acum în direcția economisirii, acestea nu au avut efectul scontat pentru a aduce a doua cea mai mare companie aeriană din Germania înapoi în zona de profit. De asemenea, acesta a anunțat o realiniere fundamentală.

Șeful companiei aeriene a declarat că mulți oameni se așteptau la măsuri radicale de mare succes. Dar este evident că Air Berlin s-a poziționat potrivit cu doar trei segmente, Europa, turism și curse de cursă lungă. Prock Schauer a declarat că nu există nici un motiv pentru a schimba acest lucru. Compania aeriană trebuie însă să devină mai eficientă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Air-Berlin-streicht-weitere-200-Stellen-article13850301.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4