Airbus face pact cu Uber

CapriviUber, care se ocupă cu intermediere servicii de transport, a devenit interesant și pentru Airbus. Constructorul auto european vrea să câștige noi clienți prin intermediul companiei americane și să pună la dispoziția clienților elicoptere.

Constructorul european de aeronave, Airbus, cooperează cu serviciul de intermediere transport, Uber, la un nou proiect pentru închiere de elicoptere. Airbus va pune astfel la dispoziția Uber Technologies elicoptere pentru a fi închiriate online, spune șeful Airbus, Thomas Enders.

Este un proiect pilot și vor să vadă unde duce, explică managerul pentru Wall Street Journal.
Uber a devenit cunoscut pentru serviciul său de intermediere transport, cu ajutorul căruia compania a devenit între timp activă la nivel internațional. De asemenea, compania și-a extins serviciul și asupra altor mijloace de transport, precum bărci (în Turcia) sau „ricksha” în India.

Enders speră ca, costurile pentru un elicopter comandat prin intermediul aplicației uber să se reducă odată cu trecerea timpului. Proiectul ar trebui să pornească în această săptămână la Sundance Film Festival în Utah, spune el. Airbus nu a dezvăluit detaliile financiare ale acordului.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Airbus-tut-sich-mit-Uber-zusammen-article16788456.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 44