Airbus, lacrimi in cabina

RTR34RN6

Airbus, la treabă
Problema ușilor din avioanele Airbus este mult mai mare decât la prima vedere. Producătorul de aeronave Airbus vede în cazul zgomotului produs de ușile avioanelor nici o altă soluție decât ca aeronavele să fie readuse în hangar și reparate.

Producătorul european de aeronave, Airbus, ar trebui să reconstruiască ușile care au fost deja livrate împreună cu aeronavele gigant A380. La unele uși au fost găsite urme de uzură prematură a pieselor, a declarat un purtător de cuvânt al Airbus la marginea spectacolului aerian de la Farborough. El a confirmat, astfel, un raport al RDN. Problema zgomotului din aeronave nu este în același timp o problemă pentru siguranța zborului.

La începutului lunii ianuarie un aparat A380 al Singapore Airlines a trebuit să efectueze o aterizare de urgență din cauza scăderii de presiune din cabină în statul Azerbaidjan. Potrivit cercetării, o parte din avion a început să vibreze sub o ușa și a cauzat o scurgere. Pasagerii din alte avioane A380 s-au plâns de probleme. De la nava amiral a flotei Airbus sunt deja în funcțiune 134 de modele de acest gen, împărțite între 11 companii. Până în prezent, doar aproximativ 10% din A380 livrate au fost afectate de problemă, spune Airbus.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Airbus-muss-alle-A380-Tueren-reparieren-article13228066.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 8