Airbus și ghinioanele

A380-14

Airbus și ghinioanele

A380, A400M, Dreamliner: Airbus și Boeing se luptă cu ghinioane de diferite tipuri. Problemele sunt de nivelul producției. Soluțiile la fel. Iar astfel noile bătălii ale giganților aerieni au loc la sol și nu în aer. Airbus pare să aibe un avantaj.

Greșeli în producție într-o fabrică Airbus în apropiere de Hamburg a dus constructorii europeni de avioane într-o criză ce durează de zece ani. Astăzi unitatea este una foarte eficientă, unde aparatele de zbor pentru transportul de pasageri sunt produse mai rapid ca niciodată.

Horst Zapp, specialist în producție la Airbus, spune că aceasta este o abordare complet nouă, în timp ce el examineaza un A350 asamblat pe jumătate. Este cel mai nou model al contructorului și reprezintă nucleul unui nou proces de producție.

Managerii Airbus speră că această schimbare din interiorul concernului să ofere un nou avantaj competitiv asupra rivalului Boeing. Dar nu totul merge perfect la Airbus. Transportorul militar A400M, din care s-a prăbușit recent o unitate, este afectat de ani de zile de costurile crescânde și de întârzieri.

Lunile trecute Un A400M s-a prăbușit în Spania, iar patru angajați ai Airbus au decedat. Militarii din anumite țări au suspendat temporar aparatul de zbor, până când investigațiile vor fi finalizate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Airbus-Boeing-und-die-Pannenserien-article15292156.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 42