AJOFM ALESD

IMG_7182-copyNOUL  AJOFM ALESD

Conducerea AJOFM BIHOR, Békési Csaba – director executiv, respectiv Adrian Morar – director executiv adjunct, impreuna cu primarul Aleşdului – Zeno Ţipţer şi alţi invitaţi au inaugurat miercuri noul sediu al AJOFM din ALESD.

„Timp de 12 ani sediul a fost într-o clădire inadecvată cu o suprafaţă de 52 de metri pătraţi, nepotrivită pentru deservirea unui oraş – Aleşd-ul şi a 20 de comune cu satele aparţinătoare. Noul sediu se întinde pe o suprafaţă de 92 de metri pătraţi, condiţiile sunt deosebite, iar chiria este la fel. Nu am cheltuit nici un ban cu amenajarea. Sunt alte condiţii pentru angajaţii noştri, dar şi pentru persoanele care ne trec pragul. În zona Aleşd sunt peste 2.000 de şomeri înregistraţi. Mai mult de 100 de persoane de aici au participat la cursurile organizate de noi. Vrem ca cererea şi oferta să se întâlnească acolo unde îi este locul, în condiţii bune”, a spus Békési Csaba.

„Sper ca lumea să vină cu mai mult drag la acest sediu. Condiţiile sunt altele. Era trist că omul mergea în şomaj şi mai venea şi în vechiul sediu să-şi depună documentele”, a conchis Zeno Ţipţer.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy

 

……In Alesd,vine sotul acasa dintr-o lunga deplasare. Dorit de sotia sa, se baga in pat si direct pe treaba isi duce nevasta pe cele mai inalte culmi, strigate, tipete de placere. Un vecin de alaturi, enervat de zgomotul pe care il aude bate la usa si striga: – Ajunge! Liniste va rog, deja este a treia a zi cand nu pot sa dorm din cauza voastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 27