POSTURI SPRE AJOFM

Businessteam at a meetingPOSTURI  SPRE  AJOFM

Intr-un comunicat sosit la redactie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor reaminteşte angajatorilor, persoane fizice sau juridice care angajează personal, că în conformitate cu prevederilor art. 10 alin. (1) si (3) din Legea 76/2002, au obligaţia să comunice la A.J.O.F.M. în a cărei rază îşi au sediul/domiciliul toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora, precum si ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora.

În conformitate cu dispoziţiile cuprinse în Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002, aprobate prin H.G. nr.174/2002, ”prin locuri de muncă vacante, potrivit art. 10 alin. (1) si (3) din lege, se înţelege locurile de muncă devenite disponibile ca urmare a încetării raporturilor de muncă sau de serviciu, precum si locurile de muncă nou-create. ”

Comunicarea de către angajatori a locurilor de muncă vacante, precum si comunicarea de către angajatori a ocupării locurilor de muncă vacante care au fost comunicate se va face pe suport hârtie pe formulare tip, care pot fi obţinute de la sediul A.J.O.F.M. Bihor şi a punctelor de lucru din judeţ sau pot fi descărcate de pe site-ul oficial al agenţiei www.bihor.anofm.ro sau prin e-mail la adresa ajofm@bh.anofm.ro”.

——————————————————————————————————————————————————————————-regular_smile——–O batranica din Apuseni, careavea un nepot somer -:)…..vine prima oara in Oradea la acesta. De la gara ia un tramvai si in vagon vede un negru. Mirata incepe sa strige:

– Uite maimuta, uite maimuta!
Negrul nu zice nimic, dar un barbat ii spune babii:
– Mamaie, nu este maimuta, e un om ca si noi, numai ca s-a nascut negru.
Rusinata, batrana se aproprie de negru:
– Domnule draga, te rog sa ma ierti eu sunt femeie simpla de la tara.
– Nu e nimic doamna, ii spune negrul, mi s-a mai intamplat aici in Oradea.
La care baba:
– Uite, vorbeste, vorbeste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 10