ALARMA AOL

3764049898

Avertizare AOL
Spam de la adrese de e-mail aparținând @aol.com? Responsabil ar putea fi un atac asupra companiei. Astfel, necunoscutul ar fi putut intra în posesia unui număr mare de parole de acees pentru adrese AOL.

Furnizorul de internet AOL a avertizat utilizatorii de conturi de e-mail cu privire la acțiunile unui hacker anonim. Într-o postare de pe blogul companiei s-a spus că afectați sunt un număr semnificativ de utilizatori. De pe aproximativ 2% dintre conturile utilizatori au fost trimise mesaje false. Odată cu acest lucru s-a observat o creștere a mailurilor de spam.

Conform informațiilor, hackerul a obținut acces la adrese de e-mail, datele și contactele clienților AOL. De asemenea, au fost sparte parole criptate și întrebări de securitate criptate ce sunt cerute atunci când utilizatorul uită parola sa.

AOL coleborează cu experți în domeniu și autoritățile americane pentru investigarea acestor activități criminale. Nu există până în prezent nici o dovadă că informațiile confidențiale precum praole sau informații despre carduri de credit să fi ajuns la o terță parte.

Utilizatorii le-a fost recomandat de către AOL să își seteze parole noi. De asemenea, ar trebui selectate noi modalități pentru recuperarea parolei în cazul în care utilizatorul o uită, se mai spune pe blogul companiei.

http://www.sueddeutsche.de/digital/spam-aol-warnt-nutzer-vor-gehackten-e-mail-konten-1.1946392

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =