Aldi construiește in Marea Britanie

52352639

Aldi construiește in Marea Britanie
Lanțul de supermarketuri ieftine Aldi este în creștere și decide să se extindă în Marea Britanie. Atât vânzările cât și profitul merg în sus. Iar acest lucru nu se încheie aici. Compania continuă să se extindă.

Lanțul de magazine discount Aldi continuă triumful de ani de zile din Marea Britanie. Vânzările de acolo au crescut la 5,3 miliarde de lire sterline anul trecut, cu 36%, a declarat Aldi. Raportat la profitul înainte de impozitare, acesta a crescut cu 65% la 260,9 milioane de lire sterline.

În anii 2014 și 2015, Aldi intenționează să deschidă peste 100 de magazine noi în Marea Britanie. Apoi discounterul ar deține acolo peste 600 de magazine. Prin anul 2022 se dorește ca limita de 1000 de magazine să fie atinsă. Doar anul acesta Aldi intenționează să angajeze 9000 de noi oameni pe insulă. În prezent, cota de piață a Aldi în sectorul alimentar din Marea Britanie este de 4,8%.

Marile supermarketuri din Marea Britanie au răspuns anul trecut cu diverse serii de reduceri la discounterii de succes germani Aldi și Lidl. Cu toate acestea, o inversare a tendinței nu s-a produs. Reducerile au însemnat doar că, clienții acordă mai multă atenție la ceea ce oferă supermarketurile și arată că prețurile nemților sunt inbatabile, declară șeful Aldi din Marea Britanie, Matei Barnes.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Aldi-legt-in-Grossbritannien-weiter-zu-article13696176.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =