ALDI DEZVOLTA OFERTE PENTRU VEGETARIENI

0

Aldi vrea să atragă vegetarieni
Cu produsele speciale marcate, Aldi Süd vrea să câștige cât mai mulți vegetarieni ca și clienți. Discounterul va utiliza așa-numita etichetă “V”. Pentru început aceasta va fi utilizată pentru a marca produsele fără carne și produse din fructe.

Aldi Süd a descoperit vegetarienii ca un grup țintă de clienți. Dincounterul introduce așa-numita etichetă V pentru a identifica produsele fără carne. Acest sigiliu este acordat de Uniunea Germană a Vegetarienilor.

La Aldi Süd există deja produse vegetariene cum ar fi jeleu de fructe sau tofu bolognese. În lunile următoare vor fi adăugate mai multe produse în departamentul de congelare, semipreparate, delicatese și produse de panificație, a anunțat discounterul.

Eticheta V ar trebui să ajute vegetarienii și veganii să achiziționeze produse pentru dieta lor. Produsele vor fi împărțite în funcție de ingredientele lor în patru grupe: vegetariene, lactate, cu ou sau vegane, deci fără nici un ingredient de origine animală.

Producătorul poate utilizat eticheta V, conform Aldi, doar dacă are o autorizație de la Uniunea Vegetarienilor, iar doar dacă ingredientele folosite, principale sau auxiliare sunt dezvăluite în timpul prelucrării. Orice modificare în rețeta produsului sau în ingredientele individuale fac ca un nou test să fie necesar.

Potrivit unui sondaj Allensbach, în jur de 7 milioane de persoane sunt vegetariene în Germania, adică nu consumă deloc carne. Alte 800.000 de persoane duc un mod de viață pur vegan, fără a consuma orice produse de origine vegetală.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/service/vegetarier-siegel-aldi-bietet-fleischlose-lebensmittel-an-a-972054.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 57 =