Aldi socheaza global

3lcw1527

Reduceri de preț la nemți
Aldi provoacă din nou o spirală a prețurilor. După brânză și unt, cartofii vor deveni și ei mai ieftini. Consumatorii beneficiază de pe urma unei recolte bune. Reducerea de preț este de natură să aibe impact asupra întregului comerț.

După produsele lactate și cartofii prăjiți, zahărul va deveni și el mai ieftin în Germania. Discounterul german Aldi a redus prețul la cartofi, crochete și alte produse din cartofi, în unele cazuri cu peste 16%. Iar ca de obicei, exemplul liderului de piață va fi urmat și de alți retaileri, precum Norma sau Netto.

Zahărul este oferit uneori la promoții cu stoc limitat unde reducerea este de chiar de 20% de la discounterul Aldi. Reducerile de preț la Aldi au de obicei un impact mai mare asupra comerțului global. Mulți concurenți se bazează pe gama de produse cu preț redus de la Aldi. Netto alege adeseori să reducă prețurile produselor de sub mărci propri în funcție de situația pe piață, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt. Acesta a ales printre altele zahărul și produse congelate sau semipreparate, precum cartofii prăjiți. De asemenea, Norma urmează reducerile de preț din aceleași categorii de produse precum liderul Aldi. Într-o declarație se precizează că orice avantaj obținut pe piețele internaționale se traduce imediat într-un avantaj pentru clienți.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Pommes-und-Zucker-werden-billiger-article13763941.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 13