Aldi vinde acum jocuri pentru console și PC-uri

Aldi vinde acum și jocuri video. La “Aldi Life Games” există pe grila de start peste 3000 de titluri mai mult sau mai puțin cunoscute. Special este faptul că platforma are jocuri pentru consolă, PC, Mac sau Linux.

Aldi se implică pe piața jocurilor video. Astfel, concernul își extinde oferta de media cu o a treia categorie. După oferta de streaming de muzică, Aldi Life Musik și portalul de cărți electronice, Aldi Life eBooks, discounterul a dat viață platformei Aldi Life Games.

La start, paralele cu târgul de jocuri Gamescom de la Köln, există peste 3000 de jocuri pentru PC, Playstation 4 și Xbox One. Printre acestea se numără titluri de actualitate de la studio-uri renumite, dar și unele mai mici, chiar și de la dezvoltatori independenți. Pentru utilizatorii de Mac sau Linux există de asemenea câteva sute de jocuri. Pe pagina de start Aldi promovează jocurile “Tom Clancy’s – The Division”, “Watch Dogs 2” și “Anno 2205”, oferă în același timp un PC de gaming spre vânzare și un cupon de 60 de zile pentru streaming gratis de muzică.

Accesul la platformă se face prin intermediul adresei www.aldilife.com și necesită un cont Aldi Life. Clienții pot să plătească printr-un card de credit, PayPal sau coduri bonus, care se pot cumpăra din magazinele Aldi. Pentru titluri interzise tinerilor este necesară prezentarea unui buletin prin intermediul serviciului “Sofort Ident”. Pe lângă vânzarea de jocuri deja publicate există posibilitatea de a plasa precomenzi pentru cele ce urmează să fie lansate curând. Pe platformă vor fi disponibile și eventuale extensii ale jocurilor, ediții speciale sau pachete de conținut suplimentar.

http://www.n-tv.de/technik/Aldi-verkauft-jetzt-PC-und-Konsolenspiele-article19992796.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 10