SOS SAMSUNG APPLE

_74484777_021930104-1

Apple si Samsung emit alerte cu privire la telefoanele mobile.

Apple și Samsung au emis alerte referitoare la greselile din fabricatie pentru unele dintre telefoanele lor. Apple a inceput un program de inlocuire pentru unele dintre telefoanele mobile iPhone 5 care au butonul de reglare al alarmei defect.

Pe de alta parte, Samsung a scos la iveala faptul ca unele dintre telefoane sale emblematice Galaxy S5 au fost livrate cu aparatul de fotografiat nonfunctional. Compania spune ca daca cineva cumpara un S5, cu aparatul de fotografiat defect, acesta poate contacta serviciul clienti Samsung sau operatorul de telefonie mobila pentru a obtine un alt telefon mobil.
Samsung a refuzat sa dea un numar referitor la cate telefoane mobile au fost afectate, dar a spus ca receptoarele defecte au fost raportate, in SUA si in alte cateva tari.

Apple a raportat un, “procent mic” al telefoanelor defecte. Compania asigurandu-si clientii ca va inlocui, gratuit, toate butoanele de reglare ale alarmei pe telefon, iar pentru ca acestia sa se asigure ca telefoanele achizitionate nu sunt defecte, pot introduce pe o pagina web creata special, numarul de serie al telefonului, afland daca acesta figureaza, sau nu in lotul celor defecte.
Programul de inlocuire incepe in Statele Unite la 28 aprilie si iese la nivel mondial pe 02 mai.
http://www.bbc.com/news/technology-27187615

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 55 =