Alibaba bate la ușa bursei

2014-08-27T212231Z-1845350105-GM1EA8S0EFX01-RTRMADP-3-ALIBABA-IPO-BOARD

Alibaba bate la ușa Nyse
Mega oferta publică inițială a lui Alibaba din Statele Unite se apropie. Potrivit unui raport, există date cu plasarea de acțiuni și efectul lor. Cu toate acestea, există încă discuții cu Securities & Exchange Commission din SUA.

Platforma de tranzacționare chineză Alibaba intenționează să desfășoare anticipat mega-IPO-ul său de la New York, potrivit unui raport al unui ziar de la mijlocul lunii septembrie. Alibaba vrea să stabilească plasarea de acțiuni în săptămâna începând cu 8 septembrie, scrie Wall Street Journal.

Cu acest program, hârtiile de pe 18 sau 19 septembrie pentru prima dată sunt susceptibile de a fi tranzacționate la bursă, spun pesoane informate. Cu un volum așteptat potențial de peste 20 de miliarde de dolari, ar putea fi cel mai mare IPO întâlnit vreodată.

Cel mai recent raport anunta începerea unei faze fierbinți a IPO-ului. Cu toate acestea, discuțiile cu Securities & Exchange Commission din SUA continuă încă, scrie Wall Street Journal.

Alibabab presupune că acestea vor fi finalizate săptămâna viitoare. Atunci vor sosi și detaliile privind prețul țintă și numărul de acțiuni care urmează să fie emis și va începe de asemenea așa-numitul road-show cu informații pentru investitori.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Alibaba-klopft-an-Nyse-Tuer-article13517246.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3