Alibaba folosește AR pentru a schimba experiența cumpărăturilor

Alibaba lansează Taobao Buy, o nouă experiență de cumpărături care folosește tehnologie de realitate augmentată pentru a aduce versiuni 3D ale produselor în lumea reală.

Supergigantul comerțului online pe nume Alibaba Group a anunțat recent că lansează Taobao Buy, o experiență de cumpăraturi echipată cu realitate agumentată care reimaginează modul în care face achiziții online, printr-o experiență interactivă care arată și se simte futuristică, dar este de asemenea ușor de folosit. Noua experiență de cumpărături echipată cu AR de la Alibaba se potrivește perfect peste lumea reală cu imagini 3D, pentru un rezultat care arată ca și ceva ce a reieșit dintr-un film SF cu buget mare.

Pentru a aduce la viață această experiență, se va asambla un district futuristic de cumpărături cu o suprafață de 300 de metri pătrați, în interiorul unei clădiri din apropierea celebrului West Lake din Hangzhou, care este o zonă cunoscută pentru influența pe care a avut-o asupra poeților și pictorilor de pe parcursul întregii istorii chineze, precum și pentru faptul că este o locație care reflectă o fuziune ideală între oameni și natură, ceva ce designerii din spatele Taobao Buy vor să se asigure că vor înregistra.

Prin colaborarea cu Microsoft, conținutul AR din Taobao Buy va fi accesibil prin intermediul căștii HoloLens. Alibaba vede un viitor în care echipamentele wearable cu AR vor reprezenta dispozitive de uz zilnic. Este o coincidență că acest anunț vine chiar după ce Magic Leap a anunțat că are un parteneriat cu un magazin de bunuri online pe nume Wayfair, care urmărește același lucru, să ofere experiențe AR de cumpărături pentru utilizatorii lor?

Taobay Buy de la Alibaba, care se va lansa la finalul acestui an, va permite utilizatorilor să selecteze și să plaseze holograme 3D a unor anumite produse din masivul magazin online, direct în mediul real, pentru a vedea cum arată într-o încăpere. Utilizatorii vor putea să privească servicii de masă virtuale și să vadă cum arată în fața lor înainte de a le cumpăra.

https://vrscout.com/news/alibaba-ar-shopping-experience/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 19