Alibaba vrea să facă afaceri doar cu Apple

alibaba-chef-jack-ma

Alibaba vrea să facă afaceri doar cu Apple

Ar fi o colaborare între giganți: concernul internet din China Alibaba vrea să coopereze în cazul serviciul de plată doar cu compania Apple. În cursul acestei săptămâni se vor întâlni cei doi șefi de companii.

Șeful Alibaba Jack Ma vrea ca pe viitor să colaboreze cu gigantul Apple în domeniul serviciilor de plată. Acest lucru este raportat de Wall Street Journal. Prima dată în septembrie concernul chinez al internetului s-a listat cu succes la bursă.

Ma a spus în cursul zilei de luni în timpul unei conferințe pe teme de tehnologie că speră să poată realiza ceva împreună, conform unui ziar american din statul California. Acordul este dorit de ambele companii.

În timp ce compania Apple și-a pornit în septembrie sistemul digital de plată Apple Pay, Alibaba este în domeniul comercial o piatră de hotar. Serviciul lor, Alipay, care se aseamănă cu PayPal, are peste 300 de milioane de utilizatori activi. Ma a declarat că s-a gândit să cumpere serviciul de plată PayPal atunci când acesta s-a despărțit de Ebay.

Șeful Apple Tim Cook vrea să se întâlnească cu Jack Ma în cursul săptămânii, pentru a se sfătui cu privire la o posibiliă colaborare. Alibaba are toate trăsăturile unei companii la care Apple se poate alipi cu plăcere. Nu a oferit însă informații cu privire la colaborarea dintre compania sa și cea chineză în domeniul serviciilor de plăți.

Deja Statele Unite oferă mari posibilități în E-Commerce, după spusele șefului Alibaba. De asemenea, acesta consideră că e loc pentru mai multă concurență în comerțul online.

http://www.faz.net/aktuell/finanzen/meine-finanzen/geld-ausgeben/bezahldienste-alibaba-will-mit-apple-gemeinsame-sache-machen-13233931.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 98