Alina Gorghiu a demisionat de la şefia PNL

alina-gorghiu

Potrivit News.ro, Alina Gorghiu si-a anunţat luni demisia de la şefia PNL, ca urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare organizate pe 11 decembrie.

Gorghiu a mai anunţat că marţi, în şedinţa BPN, se va decide formula de interimat până la Convenţia Naţională care va alege un nou preşedinte al partidului. ”Am avut încă de ieri discuţii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, cu conducerea centrală şi i-am informat că pentru mine nu există alt gest decât cel al depunerii mandatului. A fost o onoare pentru mine să fiu preşedintele PNL doi ani de zile”, a declarat Alina Gorghiu citata de news.ro.

Luni, la ora 18.00, liderii celor 20 de filiale PNL care au obţinut la alegeri rezultate peste media naţională au fost convocaţi la sediul central al partidului.

În decembrie 2014, Alina Gorghiu a devenit prima preşedinte femeie din istoria partidului, fiind susţinută pentru această funcţie de Klaus Iohannis, căruia i-a succedat în funcţie după ce acesta a fost ales şef al statului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =