Allianz face profit puternic

imago-st-0506-11160006-64469931

Allianz face profit puternic

Detaliile vor sosi pe data de 12 mai, dar Allianz așteaptă deja cifrele corespunzătoare pentru trimestrul trecut. Iar cifrele sunt bune. CEO-ul Diekmann poate preda împăcat biroul către Oliver Bäte.Șeful Allianz Michael Diekmann predă după doisprezece ani la conducerea concernului de asigurări o casă bine ordonată.

Companiei Allianz îi merge bine din toate aspectele și de asta el este mândru, a spus la adunarea generală anuală de la Munchen, unde a predat ștafeta în aplauze colegului său Oliver Bäte.

La plecarea sa Diekmann a putut prezenta și pentru primul trimestru o creștere a profitului în ciuda scăderii dobânzilor și a slăbiciunii continue a filialei americane ce adiminstrează fondul Pimco. Prognoza pentru întregul an rămâne: cel mai mare asigurator al Europei se așteaptă în 2015 la un rezultat de 10,0 până la 10,8 miliarde de euro. În cel mai bun caz valoarea anului precedent va fi încă o dată depășită. Acționarii, care se pot bucura deja de dividende record pentru anul trecut, au perspective optimiste pentru o atmosferă bună.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Allianz-macht-kraeftig-Gewinn-article15045486.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 27