Allianz vrea să investească în construcția de drumuri

Der-Bedarf-an-Investitionen-in-die-Infrastruktur-zum-Beispiel-kaputte-Strassen-ist-gross

Allianz vrea să investească în construcția de drumuri
Drumuri rupte, poduri dezafectate, linii lente. Fondul Monetar Internațional a cerut Republicii Federale Germane să investească în infrastructură. Dar guvernul nu poate satisface cererea. Sectorul privat vrea să preia inițiativa.

Apelul global la mai multe investiții în transport, rețele energetice sau de date a deschis urechile băncilor din Germania sau companiilor de asigurări. Responsabilul din conducere pentru administrarea investițiilor Allianz, Maximilian Zimmerer, a declarat că ar dori să facă mai multe, în cele din urmă astfel de investiții se realizează pe termen lung, care sunt ideale pentru domeniul lor de activitate. Șeul HypoVereinsbank Theodor Weimer propune crearea unei companii cu numele de Infrastruktur AG, care să mobilizeze în Germania mai mulți bani privați pentru construcția de drumuri și magistrale.

Fondul Monetar Internațional a avut totuși în minte banii publici atunci când a îndemnat țara să profite de ratele scăzute ale dobânzilor pentru o companie de investiții. Acest lucru se poate face și pe credit, susține fondul.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Allianz-will-in-Strassenbau-investieren-article13701541.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5