Am plecat în Rusia pentru că francezii sunt tristi ca moartea, s-a terminat cu votul universal, suntem condusi de Apple si Zuckerberg

Gerard Depardieu: Francezii sunt tristi ca moartea / S-a terminat cu votul universal, suntem condusi de Apple si Zuckerberg.

Gerard Depardieu spune, intr-un interviu pentru Le Figaro citat de francetvinfo.fr, ca nu a plecat din Franta pentru a stabili in Rusia din cauza impozitelor mai mari pe care ar fi trebuit sa le plateasca, ci pentru ca il enerveaza sa vada ca “francezii sunt tristi ca moartea”.

“Contrar a ceea ce cred ziaristii, nu din cauza fiscalitatii m-am retras. (…) Ceea ce nu suport, si pentru asta ma enerveaza tara asta, este sa vad ca francezii sunt tristi ca moartea”, a spus celebrul actor, care intre timp a primit cetatenia ruseasca.

In opinia sa, lumea a ajuns sa fie condusa de “Apple si Zuckerberg”.

“Nu mai indraznesc nici sa se uite la pamantul lor pentru ca le e rusine. Franta este o tara foarte frumoasa, dar oamenii sunt pierduti”, a acuzat starul de 68 de ani, inainte de a adauga:

“L-am depasit pe Orwell: suntem in Fauna spatiului a lui Van Vogt, unde nimeni nu mai intelege nimic. S-a terminat cu votul universal: suntem condusi de Apple si Zuckerberg.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 8