Amanta lui Putin, mare sefa media

Vladimir-Putin-girlfriend-Alina-Kabaeva

Grupul Media National, unul dintre cele mai mari trusturi media din Rusia, a fost de acord sa o angajeze pe Kabaeva, in varsta de 31 de ani, pentru a-l inlocui pe fostul director Kirill Kovalchuk, conform declaratiilor purtatorului de cuvant Oksana Razumova. Grupul este detinut in co-proprietate de catre Yuri Kovalchuk, care a fost tinta sanctiunilor impuse de catre Statele Unite dupa ce Rusia a anexat peninsula Crimea.

Grupul Media National controleaza canalele de televiziune Ren-TV si Canal 5 si detine 25% din actiunile postului de televiziune Canal 1, canalul TV cu cel mai mare rating din Rusia. Grupul, care detine si cotidianul Izvestia si postul de radio Russian News, a avut venituri de 14.7 miliarde de ruble (383 milioane de dolari) anul trecut. In iunie 2013, Putin, in varsta de 61 de ani, a spus ca el si sotia sa Lyudmilla vor divorta dupa 30 de ani de casnicie. Purtatorul sau de cuvant Dmitry Peskov a negat in Septembrie 2012 ca Putin se va casatori cu Kabaeva, conform siteului Rain TV. Peskov a negat si astazi sa raspunda la acele afirmatii. Tabloidul Korrespondent Moskovskiy, condus de fostul miliardar Alexander Lebedev, a fost inchis in 2008 dupa ce in paginile acestuia au aparut stiri conform carora Putin s-ar casatori cu Kabaeva.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/International/172397/cea-mai-mare-sustinatoare-a-lui-putin.html#ixzz3DVawDrnm
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 66