Amazon dă startul pentru Fresh în Germania

Amazon face concurență pieței germane de alimente. În Berlin și Potsdam își începe activitatea supermarketul online Amazon Fresh. Din gamă fac parte produse precum carne proaspătă, legume sau fructe.

Amazon aduce pe piața germană un supermarket online extrem de așteptat. Amazon Fresh este disponibil de joi în anumite părți din Berlin și Potsdam. Cel mai mare comerciant online vrea să facă concurență magazinelor staționare folosindu-se de o ofertă bogată formată din 85.000 de articole și timpi de livrare extrem de reduși. Comenzile efectuate până la ora 12:00 vor fi livrate în aceeași zi. La o comandă efectuată până la ora 23:00, mărfurile vor fi livrate în ziua următoare într-o perioadă de două ore aleasă de client.

Din gama de produse fac parte produse din carne proaspătă, fructe sau legume, precum și produse congelate. Serviciul este disponibil doar clienților care dețin abonamentul plătit Amazon Prime, iar serviciul Fresh este disponibil după o perioadă gratuită de probă de 30 de zile, în schimbul sumei de 9,99 euro lunar. În schimbul acestei sume pot comanda nelimitat produse de tip Fresh, dar adunate trebuie să aibe o valoare minimă de 40 de euro.

Amazon vrea să îi pună pe clienți în situația de a-și putea comanda acasă toate produsele consumate săptămânal, inclusiv alimente congelate sau proaspete, spune directorul pe Germania de la Amazon Fresh, Florian Baumgartner. Serviciul va fi îmbunătățit și extins în marile orașe și pe baza feedback-ului primit de la consumatori, mai adaugă acesta. Ștafeta din comerțul cu alimente este poziționată foarte sus. Ei vor să își aloce timp și să aducă pe piață un sortiment extrem de cuprinzător într-o zonă foarte limitată.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Amazon-startet-Fresh-in-Deutschland-article19822042.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =