Amazon introduce un nou serviciu de streaming de muzică

der-onlinehaendler-amazon

Serviciul său “Music Unlimited” oferă utilizatorilor din America fix 10 milioane de piese. Gigantul este astfel o concurență nu numai pentru liderul de piață Spotify.

Comerciantul online Amazon se implică puternic pe piața americană de muzică. Serviciul său “Music Unlimited” oferă utilizatorilor fix 10 milioane de piese muzicale, spun datele companiei. Pentru asta utilizatorii trebuie să plătească 9,99 dolari pe lună, iar abonații Amazon-Prime vor plăti 7,99 dolari. Până la finalul anului serviciul va fi lansat în Germania, Marea Britanie și Austria. Mai târziu va fi oferit și un tip de abonament pentru familii, care va include până la șase utilizatori, care vor plăti împreună 14,99 dolari.

Pentru proprietarii de Amazon “Echo” oferta este și mai avantajoasă. Ei trebuie să plătească 3,99 dolari pe lună. Echo este o boxă rotundă, cu un diametru de circa 23,5 centimetri, care este capabilă să producă sunet 360 de grade, astfel că poate fi plasată pe masa din camera de zi.

Pentru ca boxa cilindrică să înțeleagă ce se vorbește, are integrat un asistent digital pe nume Alexa. Acesta preia funcția de comunicare cu proprietarul. Este de asemenea conectat la internet și are o conexiune Bluetooth, precum și posibilitatea de a fi controlat prin intermediul smartphone-ului. Difuzorul poate prelua muzică de la diferiți furnizori, în special de la propriul serviciu de la Amazon, prin intermediul conexiunii WLAN.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/amazon-fuehrt-musik-streamingdienst-music-unlimited-ein-14479077.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 7