AMAZON ISI DESCHIDE MAGAZIN DE MUZICA ON LINE DOAR CU UN MILION DE MELODII

_75472083_a965a76f-3755-42e3-9152-14b2c504d94a

Amazon lansează un serviciu de streaming de muzică pentru abonaţii săi
Amazon şi-a lansat propriul serviciu de streaming de muzică în SUA, depăşindu-şi rivalii Spotify și Google. Serviciul este însă, limitat la abonații Amazon Prime, programul de membru premium al companiei. Clienții plătesc 99 dolari pe an, pentru transport gratuit de carti comandate on-line, și acces la o bibliotecă on-line de filme și emisiuni TV.

Dar colecția de muzică Amazon oferă doar peste un milion de melodii, cu mult mai puține de Spotify sau Beats Muzica, ambele dispun de 20 de milioane de piese. Beats Muzic a fost achiziționat recent de Apple într-o afacere în valoare de 3 miliarde de dolari. Deezer, un alt serviciu de muzică de streaming, are un catalog de 30 de milioane de melodii. Warner Music si Sony, celelalte două etichete majore, au semnat un acord, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Amazon spune ca biblioteca de muzică va fi disponibil abonaților Prime, fără reclame sau restricții de redare. Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a descărca melodii pe dispozitivele mobile, şi să le asculte fără o conexiune la internet. Serviciul va fi disponibil prin intermediul aplicațiilor Amazon pe dispozitivele Apple și Google Android, precum și pe PC-uri si Mac-uri.
http://www.bbc.com/news/technology-27812575

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =