Amazon lansează abonamentul E-book

Amazon-Chef-Jeff-Bezos-mit-einem-Kindle

Amazon lansează abonamentul E-book
Să citești atât cât te lasă ochii. În SUA Amazon are în prezent o ofertă de abonament nelimitat pentru cărți electronice. Și sunt incluși marii clasici ai literaturii. În Germania există deja așa ceva.

Amazon experimentează în Statele Unite ale Americii un abonament pentru cărți electronice. Clienții pot obține acces la 600.000 de titluri e-book pentru 10 dolari pe lună. Printre acestea se numără bine-cunoscutele serii precum “Harry Potter”, “The Hunger Games” sau “Lord of the Rings”. Cu toate acestea, alegerea este limitată de lipsa cărților de la editurile din SUA Hachete, HarperCollins, Macmillan, Penguin, Random House sau Simon&Schuster.

Între cele cinci edituri și Amazon au existat de asemenea în trecut litigii privind ofertele mult prea favorabile oferite de Amazon. Acest lucru a dus la acorduri chiar ilegale de stabilire a prețurilor, împreună cu concurentul său Apple.

Există de asemenea un link la platforma de cărți audio, unde puteți asculta mii de piese care rulează exact după varianta tipărită a operelor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Amazon-startet-die-E-Book-Flatrate-article13240266.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 18