Amazon lanseaza serviciul de streaming de muzică în Marea Britanie

_84504599_music-composite

Amazon lanseaza serviciul de streaming de muzică în Marea Britanie

Amazon a intrat pe piata de streaming din Marea Britanie cu lansarea Prime Music, un nou serviciu pentru clienţii Amazon Prime ca parte din abonamentul anual de 79 de lire sterline.
Prime Music va oferi acces la mai mult de un milion de melodii si aproximativ 500 de playlist-uri create special. Cu toate acestea, există unele găuri mari în catalogul Amazon Prime.

Genuri precumAmy Winehouse, Abba, Katy Perry, Kanye West si Eminem , toate fac parte din Universal Music Group şi sunt disponibile la lansare. Artiștii universali au fost, de asemenea, disponibili în versiunea americană a serviciului Amazon, lansat în luna iunie.

La acea vreme, New York Times a sugerat că, casa de discuri, care reprezintă aproximativ o treime din piața muzicală mondială, era prinsă într-un litigiu pentru plata redevențelor. Biblioteca Amazon de un milion de melodii nu se află pe picior de egalitate cu Apple sau Spotify, care au fiecare peste de 30 de milioane de melodii.

Cu toate acestea, clienții Prime Music vor avea de asemenea, acces la CD-uri sau MP3-uri pe care le-au cumpărat de la magazinul Amazon, inclusiv cele de pe eticheta Universal.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-33673600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4